Bodoči možje, fantje, ki vstopajo v zakonski jarem, se lahko od svojega samskega stanu “poslovijo” na tisoč in en način. Agencije, poleg klasičnih pijanih tur po mestu in degustacij raznih opojnih substanc, ponujajo tudi erotično bujenje, sexy aretacijo ali, pazi to – najem pritlikavca! Ki ga lahko za slabih 147 € za tri ure ženin celo priklene nase in ga ob tem obleče v Batmana ali Yoda. Svet je šel resnično v maloro!

Zakaj za vraga bi si nekdo želel imeti na sebi priklenjenega človeka, ki je povrhu vsega še pritlikavec? Ker vzbuja pozornost in boste z njim na fantovščini zaslužili še več denarja! Ker boste s tem nad nekom pokazali nadvlado, ki vam bo z vstopom v zakon odzveta, saj bo tam žena nosila hlače? Ker je v tem svetu kapitalizma pač možno kupiti vse?

Ok, resnično se sliši bizarno in same ideje o tem ne mislim niti komentirati. Ne vem, če bi bila ravno navdušena, če bi se moj bodoči mož dan pred poroko sprehajal po mestu priklenjen na pritlikavca. Ali pritlikavec nanj, to je zdaj vprašanje. Poglejmo z druge plati. Ko sem se malo sprehodila po spletni strani ponudnika, se tale naš omenjeni pritlikavec na vseh fotografijah prav prešerno smeji. In zgleda, da se ob vsem tem še pošteno zabava. Zakaj se torej ljudje tako zgražamo ob misli, da ga lahko najamemo, ko pa si on dejansko sam izbira, da bo pač služil denar s tem. Enako je s striptizeto. A to je pa povsem sprejemljivo, da dekletu plačaš 190 € za erotično bujenje? Ali 290 za sexy aretacijo? V čem je razlika? V čem se pritlikavec razlikuje od striptizete? Oba si sama izbirata svoj vir dohodka in naj mi nihče ne reče, da ju je v to kdo prisilil. In da nimata druge izbire. Vedno je.

Ni ravno tako, da za tri ure najameš animatorko, ki bo čuvala otroke. Ali pač? Najameš pritlikavca, ga oblečeš v varnostnika in voziš s sabo po mestu. Obema plačaš za neko opravljeno dejavnost, zakaj bi se torej zgražali nad samo idejo, če pa sta ob tem zadovoljni obe strani. Kupec in izvajalec.

Morda pa srečam kje tega pritlikavca, me zanima, kakšna je njegova zgodba. Lahko, pa da ima fetiš na verige in ga ta “služba” osrečuje. Kdo ve.